Monday, 18 June 2018

LET'S BENGKUNG DIAMOND GOLD SAJAT MURAH ORIGINAL

LET'S BENGKUNG DIAMOND GOLD SAJAT
HARGA PASARAN : RM139.90 TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI : RM130
ADD POS RM8 SM / RM12 SS



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop

Lets bengkung DIAMOND BELT mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak dan BELT untuk extra grip di bahagian pinggang untuk membentuk pinggang extra ramping. Pembakaran lemak ibarat anda memakai dua lapis bengkung

🌻 (WARNA RANDOM SAHAJA) PINK DAN BIRU
🌻 Free krim panas

Ukuran pinggang ( inchi)
🌹 XS - 19-25
🌹 S - 26-32
🌹 M - 33-40
🌹 L - 41-50

KELEBIHAN LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD by NUR SAJAT
🌈 mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak...
🌈 mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda
🌈 material yang sangat berkualiti
🌈 tak akan bergulung
🌈 mudah di basuh (pakai tangan)
🌈 sesuai untuk wanita dan lelaki...
🌈 bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
🌈 mempunyai saiz XS,S,M dan L
🌈 mempunyai colour blueblack/pink
🌈 FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE πŸ‘ΈπŸ½
🌈 bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
🌈 material kain yang sangat berkualiti
🌈 sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
🌈 mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan bergulung!!!
✅mudah di pakai atau di buka


Sunday, 3 June 2018

FAME SET FAZURA MURAH ORIGINAL

FAME SET FAZURA
HARGA PROMOSI : RM120
ADD POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop

5 lipstick in 1 box
Soo berbaloi2

Color
πŸ’‹candy
πŸ’‹nude
πŸ’‹rusty
πŸ’‹gossip
πŸ’‹violet





Wednesday, 16 May 2018

JUS AL-SUNNAH GOLD MURAH ORIGINAL

JUS AL-SUNNAH GOLD (1001 Khasiat) 750ML
HARGA PASARAN : RM119.90
HARGA PROMOSI : RM100
ADD POS RM10 SM / RM17 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop

Merupakan Raja segala jus gabungan bahan semulajadi dan makanan moden yang menghasilkan 1001 khasiat bagi membantu memulihkan kesihatan anda.. Jus ini mempunyai byk khasiat dan membantu memulihkan kesihatan anda

Membantu memulihkan kesihatan seperti :
Sakit Sendi Tulang
Sakit Lutut
Sakit Urat
Penat
Sakit Bahu
Lumpuh Kaki Tangan
Tangan Bengkak
Sakit Pinggang
Lenguh Seluruh Badan
Lemah Tenaga
Sakit Tumit
Kencing Tak Lawas
Angin Sembelit
Buang Angin
Gout
Kebas Kaki Tangan


πŸ’ πŸ’ πŸ’ Pengambilan secara konsisten, InsyaAllah memberi kesan dan impak yang berbeza πŸ’ πŸ’

Cara Penggunaan :
∞ Ambil 1 sudu besar setiap pagi & malam SEBELUM makan.
∞ Goncang sebelum digunakan.
∞ Banyakkan minum air putih.
∞ Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.
∞ Kurangkan minuman sejuk dan lebihkan minuman panas.

Testimoni pengguna πŸ’– πŸ’– πŸ’–
Rata-rata pengguna yang mengamalkan minum jus al sunnah ni sdh nmpk kesan
seawal 7 hari penggunaan.. 😊 😊
- Sesuai untuk LELAKI dan WANITA. πŸ‘«.
- PAKCIK dan MAKCIK pn boleh minum jus ni.. 😍 😍 😍
- Anda yg ada kencing manis dan darah tinggi BOLEH minum jus ni..Jangan Risau.. πŸ‘ πŸ‘

PERHATIAN
Ibu mengandung dan kanak-kanak (12 tahun kebawah) TAK BOLEH MINUM YE.. ❌ ❌ ❌

Kandungan : 750ml (100% ORIGINAL) - Ekstrak : Durian Belanda, Epal Hijau & Laici


♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.