Saturday, 28 January 2017

MONSTAFIT MURAH ORIGINAL SITI SARAH

HARGA PROMOSI : RM180
POS RM10 SM / RM16 SS




Monstafit ialah merupakan pakar dalam membantu menurunkan berat badan. 
Berapa ramai yang sanggup menerima penyakit jantung , kencing manis, kanser 
dan emosi tidak stabil di akibatkan oleh berat badan berlebihan?.Jadi apa TUNGGU
lagi..dapatkan monstafit SEKARANG!!!!!..Untuk pengetahuan uolls Siti Sarah ni
 guna monstafit untuk kekal kurus dan cantik even selepas bersalin.Sangat
 sangat senang sebenarnya nak maintain badan ideal nie.

Monstafit nie adalah DIETARY SUPPLIMENT yang sesuai untuk MEMBANTU anda
 untuk kurus.Haaaa macam akak cakap tadi, MONSTAFIT yang baru ni upgraded formula
salah satunya terdapat kandungan Triple Apple Stemcell dalam tu..Untuk pengetahuan
korang semua MonstaFIT ni bukan saja boleh kasik fit, kasi slim , kasi sado, malah juga
boleh kasi cantik dan makin muda... emmm.bestnyerr!! Patutla Siti Sarah makin hot
sekarang!.Jom try monstaFIT sekarang!.



monstafit ada 30 sachet 


KEBAIKAN MONSTAFIT

Membantu meningkatkan ketegangan kulit.
Anti- penuaan semulajadi.
Memperbaharui sel yang rosak.
Menghilangkan 'blackhead','jerawat'dan kulit berlubang.
Mencerahkan kulit.
Meningkatkan metabolisma kulit.
Mencegah kulit kering.
Membuat kulit kelihatan lebih cantik.
Menambahkan stamina dan energy untuk melakukan senaman.
Membantu membakar lemak dengan lebih efisyen semasa "work out"
Berfungsi sebagai "muscle recovery" selepas work out.
Membantu mengurangkan lemak yang berlebihan.
Meningkatkan anabolic hormones bagi pertumbuhan otot badan.

CARA PENGAMBILAN MONSTAFIT



Masukkan 1 sachet monstafit dengan 250ml air sejuk.

Kemudian goncangkan sehingga larut.
Monstafit sedia untuk diminum.
Minum setiap pagi sebelum breakfast.
Untuk yang nak built muscle,Minum selepas work out untuk membantu 
menambahkan tenaga dan membaiki tisu otot yang telah bekerja 
keras semasa work out.

SOALAN LAZIM MONSTAFIT



Q - Badan saya agak berisi. Adakan berkesan?

A - Boleh..Monstafit membantu untuk leankan dan membentuk badan

Q - Bolehkah ia berkesan jika tidak "workout"?
A - Boleh.tapi kesan nya agak lambat.Monstafit juga berfungsi sebagai booster 
      penaik muscle, jadi perlu kan workout untuk membentuk muscle yang cantik

Q - Sesuai untuk umur berape?
A - Remaja berumur 15 tahun dan keatas boleh menggunakan ya.

Q - Satu jar boleh tahan berapa lama?
A - Bergantung pada penggunaan. dalam 1- 2 bulan. 




No comments:

♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.