Monday, 7 January 2019

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION MURAH ORIGINAL

NRC PERFECTION TREATMENT FOUNDATION
HARGA PROMOSI : RM89
FREE POS



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

⃠ STRICTLY NO CALL 
EMAIL : cikzabeautyshop@gmail.com 
LIKE PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Memang dah terbukti sebenarnye...
Impian setiap orang adalah untuk dapatkan kulit wajah yang sihat & Flawless ...
Tak kisah la samada dengan makeup atau tanpa makeup...
Betul tak ??
Cayalah cakap kami...
Dengan NRC Perfection Treatment Foundation, hasil makeup hampa bukan saja Flawless tapi FD nih merupakan Medium to Full Coverage dengan Dewy Fresh Finish...
NRC Foundation merupakan FD yang sangat mudah untuk di blend dengan Dewy Fresh Finish..

DAPATKAN SEGERA
Foundation paling HOT di Malaysia !!
NRC Perfection Treatment Foundation by Nuex Rosli memang sangat Awesome !!
Foundation nih sangat Diperkaya dengan Vitamin C & Honey Bee Venom taww..
Effect ??
Ini merupakan Medium to Coverage dengan Dewy Fresh Finish ...
Memang wajah hampa akan kekal Fresh walau hampa dok kat luaq !

NRC Perfection Treatment Foundation diperkaya dengan Vitamin C dan khasiat Honey Bee Venom yang sangat bagus untuk kesihatan kulit. Medium to full coverage dengan dewy fresh finish. Once ham[a dah guna NRC Foundation nih, hampa memang hampir tak perlukan Concealer lagi coz ia mampu untuk menutup segala kesan cela di wajah !!
Contoh cam hampa ada Dark Circle , Bekas Jerawat memang akan tertutup dengan P E R F E C T sekali



Fungsi & Kelebihan NRC Perfection Treatment Foundation :
4 pilihan warna, yang pastinya ada 1 cocok untuk warna kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit (dari sangat kering ke sangat berminyak)
Tekstur yang soft & smooth, sangat mudah blend dengan kulit
Buildable (maksudnya lepas dah dap dengan foundation, kita boleh calit dan sapu foundation lagi di mana2 kawasan yang perlukan penambahan) ia tak jejaskan tekstur atau jadi bertompok, sesetengah foundation lain jika buat macam itu hasil jadi makin comot atau tidak cantik / berbelak.
Diperkaya dengan Honey Bee Venom dan VIT C untuk merawat kulit juga
Diperkaya dengan Argan Kernel Oil dan vitamin E untuk memudarkan parut
Membantu mengekalkan kelembapan kulit
Tahan lama seharian, tidak bercapuk / luntur walau berpeluh
Besar taw & isi kandungan 20ml lagi


Fungsi / Kelebihan NRC Perfection Treatment Foundation :
Medium to Full Coverage
Satin Finish (Jadikan wajah kelihatan lebih Glowing)
Buildable (Lepas hampa dap dap dap dengan FD nih, hampa still bule topup kat memana ja area yang hampa nak cover!)
Tidak akan bercapuk walau kita tambah Foundation coz sesetengah FD memang akan jadi super Ugly & wajah memang jadi bercapuk.
Diperkaya dengan Honeybee & Vitamin C yang mampu untuk merawat kulit wajah
Diperkaya dengan Argan Kernel Oil & Vitamin E jugak untuk memudarkan kesan parut
Sangat mudah untuk digunakan
Tak perlu pakai Oil
Bukan sekadar Foundation tapi ia juga mampu untuk merawat kulit
Texture yang sangat Ringan

Hampa pakai Foundation Code mana ??
Kat Malaysia nih ada pelbagai kaum & pelbagai tone kulit kan..
So kami suggest hampa rujuk pic kat atas untuk pilih color yang sesuai dengan tona kulit hampa...

AVAILABLE CODE  :-EXTRA LIGHT
-LIGHT
-MEDIUM
-MEDIUM DARK
-DARK
-EXTRA DARK




LUXURY MAGIC ELIXIR MOISTURISER & PRIMER MURAH ORIGINAL

NRC LUXURY MAGIC ELIXIR MOISTURISER & PRIMER
HARGA PROMOSI : RM90
FREE POS



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

⃠ STRICTLY NO CALL 
EMAIL : cikzabeautyshop@gmail.com 
LIKE PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Terbaru dari rangkaian produk NRC Cosmetics! LUXURY MAGIC ELIXIR yang berfungsi 3in1 iaitu sebagai Pelembap Kulit, Makeup Primer + Perlindungan UV dalam 1 masa. Menjimatkan juga memudahkan pengguna untuk tidak berlama2 di depan cermin.


Fungsi & Kelebihan Luxury Magic Alixir :
3 in 1 - Moisturiser, Makeup Primer (non-silicon) & Sunblock SPF15

Extra Hydration sehinggan 8 jamu dengan kehadiran Hyaluronic Acid yang bertindak sebagai inter-cell medium utk long lasting hydration!

 Bertindak merawat kulit dengan kehadiran powerfull antioxidant VITAMIN C dan Honey Bee Venom! Merawat kulit agar lebih sihat, anjal dan mengecutkan jerawat dengan pantas.

Rasai kehebatan Ekstrak Argan Oil dan Shea Butter yang ternyata bagus untuk hydration dan merawat kulit dengan berkesan! Siapa tak kenal Argan Oil kan? Selain kaya dengan pelembap semulajadi yang bagus, shea butter juga merupakan anti-radang (anti-inflammatory) yang baik utk kulit! Formula cepat meresap ke kulit tanpa oily feeling!

 Tak perlu pakai PRIMER berasingan sebab dah siap ada non-silicon makeup primer untuk hold makeup di permukaan kulit. Tidak perlu lagi touch up selalu! Bawah panas pun makeup tahan lama!

 Mengandungi bahan istimewa Brown Algae yang bertindak sebagai pelembap extra & pelembut untuk memberi efek halus dan licin pada kulit. Dan ia juga adalah satu antibakteria antioxidant!

 Diformulasikan dengan tekstur tidak terlalu creamy juga tidak terlalu jelly agar sesuai untuk semua jenis kulit dari kulit kering kepada kulit berminyak! Dan juga sesuai untuk kulit sensitif (kecuali mereka yang alahan / alergi pada Honey Bee Venom). Ianya juga tidak melekit / berminyak dan pantas serap ke dalam kulit!

LUXURY MAGIC ELIXIR juga diperkaya dengan natural intercell medium iaitu Hyaluronic Acid (HA) dalam bentuk sodium (garam) yang bertindak lebih bagus dari jenis lain dan mampu mengekalkan kelembapan kulit sehingga 8 jam!!

Botol kaca juga di pilih supaya tidak berlaku sebarang tindakbalas chemical di antara bekas dan isi krim seperti risiko yang dialami jika menggunakan botol plastik! 






Sunday, 25 November 2018

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA MURAH

ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA
HARGA : RM49
ADD POS : RM8 (SM) RM12 (SS)



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

⃠ STRICTLY NO CALL 
EMAIL : cikzabeautyshop@gmail.com 
LIKE PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Apa yg membezakan Royal Propolis foundation dgn foundation2 lain?

Royal Propolis Foundation Alha Alfa :
- FD propolis pertama di Malaysia
- di rumuskan khas daripada air liur lebah
- merawat kulit kusam & parut jerawat
- mencantikkan texture kulit menggurutu
- menghasilkan matte finishing utk oily skin
- sangat full coverage
- SPF 30
- berkesan utk kulit breakout


Fondie ada 4 CODE:
- AURI - cerah
- FERVI - medium light
- EDEL- Medium dark
- MORRI - gelap








PEONY BRIGHTENING MOISTURE FACE CREAM MURAH

PEONY BRIGHTENING MOISTURE FACE CREAM
HARGA : RM59
ADD POS : RM8 (SM) RM12 (SS)



Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

⃠ STRICTLY NO CALL 
EMAIL : cikzabeautyshop@gmail.com 
LIKE PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


Suka tak kalau moisturizer yg boleh merawat? kalau boleh kurangkan jeragat dan matikan jerawat2 korg? suka tak?
haaaaa..bukan sahaja melembap sebelum pakai makeup!!
Tapi..makin selalu makeup! makin flawless
Alha Alfa Peony Brightening Moisture Face Cream merupakan krim pelembap + perawatan wajah yang membantu menyelesaikan masalah kulit kering, jerawat juga tanda2 penuaan awal. Tekstur krim yang ringan, tidak berminyak dan pantas meresap sesuai untuk semua jenis kulit wajah.


Kelebihan Alha Alfa Peony Brightening Moisture Face Cream :
✅ Sebagai pelembap kulit sebelum pakai makeup atau treatment cream sebelum tidur
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif
✅ Mengurangkan pembentukan jeragat (antiaging)
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Merawat kulit mudah sunburn
✅ Menjadikan kulit anjal halus & cerah sekata

Bahan kandungan dalam Alha Alfa Moisturiser Cream :
πŸƒ Aloe Vera πŸƒ Bunga Buas-Buas Bukit πŸƒ Ginseng πŸƒ Corydalis πŸƒ Peony

Wednesday, 24 October 2018

CHOCOFIT ORIGINAL MURAH

CHOCOFIT
HARGA : RM79 (SM) RM89 (SS)
FREE POS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

⃠ STRICTLY NO CALL 
EMAIL : cikzabeautyshop@gmail.com 
LIKE PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop




NAK KURUS TANPA BERLAPAR??
CHOCOFIT sedia membantu.. Ramai yang dah cuba, dan ramai yang berpuas hati !

JANGAN RISAU , LULUS KKM!
KKM NOT: 020418/03/253

KELEBIHAN CHOCOFIT 
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu
*SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN *

Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali) 

Bahan utama Chocofit
✅Coklat Belgium
✅Aloe Vera
✅Guarana
✅Garcinia cambogia 

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM
☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG
❌Tiada pantang larang
πŸ₯›Minum air putih secukupnya












♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.