Thursday, 28 December 2017

VITAMIN C PAHANG PHARMA 1000MG MURAH ORIGINAL

VITAMIN C PAHANG PHARMA 1000MG
HARGA PROMOSI : RM55
ADD POS RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


KEBAIKAN VITAMIN C:
Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
Anti penuaan dan anti kedut
Mengatasi masalah resdung dan alahan
Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
Merawat jangkitan saluran kencing
Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini
Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.


SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Cara Pengambilan/Pemakanan untuk kesan yang optimum
1. Makan 1 Biji sehari samaada selepas sarapan ataupun sebelum tidur.
2. Minum banyak air masak ( kalau boleh 2 liter = 8 gelas sehari) supaya Vitamin C yang dimakan boleh diserap secara optimum dan membuang toksin dalam badan.
3. Pastikan rehat anda cukup.
4. Jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.
5. Kalau boleh, kurangkan stress.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors




Lulus KKM
100% halal

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

KEMUSYILAN :
*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic)
*Selamat dimakan
*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh
Alhamdulillah..

Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memag tak ada side effect.Yang penting,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan

AMARAN KERAS:
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK

Anda Tertanya-tanya………..??? Kami ada jawapan

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!

Kebaikan dan kelebihan Vitamin C Pahang Pharma
• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal

DOLLITA BEAUTE ORGANIC SERUM MASK SITI SARAH MURAH ORIGINAL

DOLLITA BEAUTE ORGANIC SERUM MASK
100ML
HARGA PROMOSI : RM60
ADD POS : RM8 SM / RM12 SS


Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


BEAUTE ORGANIC SERUM MASK By Dollita
Rahsia kulit cantik Siti Sarah

KELEBIHAN Beaute Serum
Membaikpulih wajah anda yang rosak akibat dari PRODUK MERKURI, HYDROKUINONE DAN LAIN2 KIMIA yang meninggalkan kesan seperti TANDA PARUT HITAM, JERAWAT BERNANAH DAN KULIT MENIPIS
Menghilangkan jerawat
Memudarkan parut jerawat dan noda
Mengurangkan sensitiviti terhadap kulit akibat kekeringan dan kulit matang kerana usia
Mengurangkan kedut dan garis halus dimuka
Mengecilkan pori-pori di muka
Tekstur kulit lebih lembut, halus dan lembap (glowing) dalam masa 3 hari
Mengurangkan stretchmark kerana kegemukan atau ibu lepas bersalin
Membentuk & menegangkan kulit wajah dan dagu menjadi V-Shape
Kulit kelihatan anjal, sihat dan muda
Sesuai utk semua jenis usia
100% bahan organik
.
Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT170504450K)

Tahan untuk 2-3 bulan, Hanya sapu dimuka, tidur dan boleh bilas muka keesokkan hari














3 LANGKAH MUDAH MENGGUNAKAN BEAUTE SERUM ORGANIC SERUM MASK

1. Cuci Muka terlebih dahulu bagi menghilangkan segala kotoran di muka
2. Kemudian aplikasikan serum ke muka menggunakan teknik yang betul
3. Biarkan selama 30 minit bagi khasiat serum meresap ke dalam kulit muka dan kemudian bilas










Wednesday, 27 December 2017

PERFUME PARADISE MUA BELLAZ MURAH ORIGINAL

PERFUME PARADISE MUA BELLAZ
HARGA  : RM40
ADD POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:


MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop


PERFUME PARADISE EXCLUSIVE BELLA BY MUA BELLAZ
TIADA PEN PERFUME,HANYA ADA PERFUME EXCLUSIVE


๐ŸŒธ Moderate (tak strong dan tak soft)

๐ŸŒธ Baunya : Fruity + sweet + woody



๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐ŸŒทUtk top note:
Ada strawberi, blackcurrent, citrus sikit

๐ŸŒทMiddle :
Ada bau rasberry, rose sikit.

๐ŸŒทBase note:
Ada sandalwood.




♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.