Monday, 7 December 2015

JUS LEGA MURAH ORIGINAL


HARGA PASARAN : RM80 SM / RM90 SS
HARGA PROMOSI  : RM63
POS RM7 SM / RM11 SS




APA ITU JUS LEGA?

- Jus LEGA adalah ramuan khas untuk membersihkan kolesterol “jahat” dari sistem tubuh badan manusia. Jus LEGA adalah Ramuan ALAMI atau NATURAL.
- Ramuan Natural Remedy itu terdiri dari bahan-bahan yang terdapat di dapur sendiri iaitu halia, bawang putih, lemon, apple cider vineger dan madu asli. Memang 100% NATURAL, tiada bahan pengawet.

JUS LEGA MAMPU MENJADI PENAWAR UNTUK PESAKIT :

- tinggi kolesterol, sakit jantung, angiography, bypass, tekanan darah tinggi, sakit sendi, semput, sakit kepala, lelah, sakit dada, cepat letih / lesu, kencing manis, resdung, gout






KHASIAT JUS LEGA :

✔ Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah
✔ Menurunkan Tekanan Darah Tinggi
✔ Membantu Merawat Sakit Stroke (Angin Ahmar)
✔ Menurunkan bacaan gula utk DIABETES
✔ Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
✔ Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat
✔ Menyembuhkan Gout
✔ Membuang Angin Dalam Badan
✔ Merawat Sakit Dada Akibat Masalah Jantung
✔ Mampu Menurunkan Berat Badan
✔ Melawaskan Penghadaman
✔ Kaya Dengan Vitamin C
✔ Melancarkan Perjalanan Darah
✔ Memberi Tenaga Dan Mengurangkan Keletihan
✔ Membuang Kahak Dan Mencairkan Lemak
✔ Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan


KANDUNGAN ISTIMEWA JUS LEGA :

Madu Asli
:: Berupaya untuk mengurangkan kolesterol
:: Melambatkan oksidasi kolesterol dalam badan
:: Anti-Oksidan yang semulajadi atau natural

Apple Cider (cuka epal)
:: Pengawal kolesterol berkesan
:: Meningkat kolesterol jenis HDL (kolesterol jenis baik)
:: Mengawal tekanan darah
:: Meningkatkan stamina 

Jus Lemon
:: Mengurangkan pembentukan kolesterol jahat
:: Menghentikan oksidasi kolesterol

Bawang Putih
:: Menghalang pembuluh darah dari tersumbat
:: Melambatkan saluran darah dari jadi keras
:: Kaya dengan anti-oksidan

Halia
:: Membakar kolesterol dalam badan
:: Meningkatkan pengaliran darah dalam badan
:: Menipiskan darah


CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :
- Amal 1 sudu pagi dan 1 sudu malam (selepas makan)

ISI KANDUNGAN : 350 ML / BOTOL

350ml (1-2 minggu penggunaan)

Simpan dalam peti sejuk atau pada suhu bilik
















JUZFIT MIXED FIBER JUICE MURAH ORIGINAL






 HARGA PASARAN : RM75 SM
HARGA PROMOSI : RM58 
POS RM7 SM / RM11 SS






JuzFIT adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda. 




Kelebihan JUZFIT ialah membantu:

  •  Membakar lemak 200% lebih effektif
  •  Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  •  Menambah tenaga anda
  •  Membaiki sistem pencernaan (lawas)
  •  Meningkatkan imunisasi badan
  • Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
  • Perut terus KEMPIS 
  • Muka Sentiasa Segar dan Tidak Kusam


JUZFIT merupakan formulasi terbaik dengan  gabungan 7 estrak buah-buahan semulajadi serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Antaranya gabungan

ACAIBERI, KURMA, GARCINIA CAMBOGIA, PRUN, WHITE KIDNEY BEANSsememangnya gabungan yang mantap




Cara pengambilan:
  • MUDAH. TIDAK PERLU BANCUH. HANYA 2 SUDU SEHARI. PAGI DAN MALAM.
  • TIADA KESAN SAMPINGAN!!


DIJAMIN HALAL

Tengok tu, kelebihan Juzfit yang pertama, bakar lemak 200% ni kalau workout, lagi burn la lemak , cepat lagi la proses penurunan berat badan , yang kedua kalau nak menten senang dah sebab dengan minum Juzfit, selera makan akan berkurang dan merasa tidak lapar so takde la keje nak makan je.. Hehehe..

Ketiga menambah tenaga, tak semestinya nak turun berat badan je. Kesihatan jugak perlu dijaga, kalau kurus tapi tak bermaya pun tak best gak kan. Seterusnya, semua bertujuan untuk menjaga kesihatan. Lagipun sekarang macam-macam penyakit. Jadi apa salahnya try produk JUZFIT ni. Tak semestinya untuk menurunkan berat badan saja, tapi untuk menjaga kesihatan jugak. Dan yang pasti Produk ni dijamin HALAL.



Untuk makluman, JUZFIT Mixed Fiber Juice ni telah berwajah baru. Tampil dengan lebih menarik dan menawan. Menarik bukan???Jangan tunggu lama untuk dapat tubuh menawan menjadi kenyataan dengan juzfit jus terlajakk menawan ni!

Sesuai di minum oleh lelaki dan wanita. Namun tidak digalakkan untuk wanita mengandung atau tengah menyusu. 










Satin Skinz Eve Feminine Wash Murah Original


Satin Skinz Eve Feminine Wash
HARGA PROMOSI : RM45
POS RM7 SM / RM11 SS



Maklumat pembayaran:
MAYBANK :
506221443897

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)

cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)




Manfaat Satin Skinz Eve Feminine Wash 
 -Ginseng feminine wash no 1 di Malaysia. 
 -Mencerahkan Miss V. 
-Merawat masalah keputihan. 
 -Merawat jangkitan penyakit kulit pada Miss V seperti kurap, ruam, timbul jangkitan berbentuk mata ikan, dll. 
 -Mengetatkan otot Miss V yang longgar. 
 -Miss V segar harum sepanjang hari. 
 -Mengubati luka akibat proses bersalin. 
 -Meningkatkan ghairah suami. 
 -Memberi keseimbangan pH. 
 -Menghalang pembiakan bakteria jahat dan mengekalkan bakteria baik. 
 -Memperbaiki peredaran darah. 
 -Meningkatkan keyakinan ketika bersama suami. 

 BAHAN-BAHAN 
 -Panax Ginseng. 
 -Castor oil/minyak jarak. 
 -Manjakani. 
 -Kacip fatimah. 
 -Serapat. 
 -Aloe vera. 
 -Daun sireh. 
 -Minyak zaitun/olive oil. 

 SELAMAT DIGUNAKAN OLEH ANAK DARA DAN ISTERI. 
LULUS KKM: NOT 151102247 K 

TEH RERAMA BY TAUFIQ MURAH ORIGINAL

 



TEH RERAMA 
HARGA PASARAN : RM97

HARGA PROMOSI : RM78
POS RM7 SM / RM11 SS

(2g x 10 uncang)



Maklumat pembayaran:
MAYBANK :
506221443897

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)

cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)



Adakah anda / ahli keluarga anda mengalami simptom-simptom seperti ini? - BUASIR
- SISTEMIC LUPUS ERYTHEMATOSOS (SLE) - EXCEMA
- ANGIN AHMAR
- KENCING MANIS
- DARAH TINGGI
- MASALAH USUS/GASTRIK/SEMBELIT
- BUASIR
- RESDUNG
- DENGGI
- GOUT
- STROK
Melalui rawatan alternatif terkini menggunakan DAUN RERAMA Penemuan terbaru yang menakjubkan oleh pakar tempatan membuktikan POKOK RERAMA MEMPUNYAI 13 SEBATIAN KIMIA yang boleh merawat kanser, keradangan dan semua penyakit berkaitan darah.
Ramai yang merasakan kesan positif selepas mengambil AIR REBUSAN DAUN RERAMA walaupun sudah berada di tahap kronik.
Kini hangat di pasaran TEH RERAMA yang diperbuat sepenuhnya 100% daripada pokok daun rerama. Dapatkan TEH RERAMA anda sekarang dengan harga yang murah. 100% natural!
CARA BANCUH :
Bancuh 1 uncang Teh Rerama dengan air panas 1500ml. Biarkan beberapa minit. Kemudian keluarkan uncang dan nikmati minuman anda.
*** TIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG ***




Monday, 30 November 2015

DTRIM.COM MURAH ORIGINAL



DTRIM.COM ORIGINAL MURAH
HARGA PROMOSI : RM43 
POS RM7 SM / RM11 SS



Maklumat pembayaran:
MAYBANK :
506221443897

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)



CARA PENGAMBILAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :
✔ 1 kapsul sehari sebelum atau selepas sarapan.
** tuk yg ada gistrik amik lepas sarapan ok
✔ Tak perlu diet
✔ Tak perlu bersenam
✔ Tiada cirit birit
✔ Tiada Flabby
✔ Membakar lemak 3x lebih berkesan
✔ Meningkatkan Metabolisme
✔ Mengandungi Alfalfa dan Vit C
✔ 100% Tiada kesan sampingan
✔ Selamat Untuk ibu menyusu
✔ Berstatus Gmp
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ Memberi tenaga maksimum
✔ Murah
✔ Original
✔ Penggunaan untuk sebulan
✔ Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine



AWAS BARANG TIRUAN
Original : http://www.d-trim.com/
Tiruan/fake : http://www.dtrim-usa.com/

Jadilah pengguna bijak!


PERATURAN DAN LARANGAN PENGAMBILAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :


Tidak sesuai bagi golongan :
✘ Anemia
✘ Masalah Ginjal
✘ Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
✘ Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
✘ Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
✘ Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
✘ Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain 


KEBAIKAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :
•Mengawal selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari
•Menghalang pembentukkan lemak, membantu proses penghadaman dan sembelit
•Membantu mengempiskan perut yang buncit
•Mengurangkan pengambilan gula
•Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
•Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan
** 1 botol 30biji ** 




BAHAN-BAHAN D'TRIM OBESITY SOLUTION :

Mannitol, 
Grape Juice Powder, 
Blueberry Juice Powder, 
Inulin. Garcinia Cambogia, 
Guarana Extract, 
Bitter Orange Extract and 
Alfalfa Extract


DTRIM adalah produk berbentuk kapsul yang mengandungi ekstrak semulajadi Citrus, Garcinia Cambogia dan Alfalfa yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.
DTRIM merupakan satu revolusi terbaru produk diet dan formulasi dari Amerika Syarikat ini begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan. Dengan DTRIM ianya 100% selamat dan semulajadi dan mampu memberi kesan dalam masa yang singkat dan perbezaan ketara pada bentuk badan.










Sunday, 29 November 2015

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE MURAH ORIGINAL

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE
HARGA PASARAN : RM70
HARGA PROMOSI : RM58
POS RM7SM / RM11 SS




Maklumat pembayaran:
MAYBANK :
506221443897

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
CIKZA Beauty SHOP (FB PAGE)




KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA
Formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .
Produk terbaru DOUBLE TREASURE CAPSULE yang dapat memberi kesan yang hebat hanya makan 2x sehari pagi dan malam anda akan dapat rasa perbezaan kulit selepas 14 hari .

Manfaat Auramen DOUBLE TREASURE CAPSULE
⋙Mencerahkan kulit,
⋙Mengatasi masalah jerawat,
⋙Mengurangkan masalah parut jerawat,
⋙Membantu sel kulit baru
⋙Mengurangkan kulit kemerah-merahan

Tak perlu bancuh tak perlu sapu krim tapi hanya makan kapsul sehari 2x sahaja kerana kesan sungguh luar biasa dari muka muka penuh jerawat akan kecut jerawat , wajah muka akan nampak lebih seri kerana kulit tak akan nampak kusam lagi dan kesan parut jerawat akan beransur hilang jika mengamalkan kapsul Double Tresure by Auramen .

Badan rasa lesu dan selalu penat jangan risau Double Tresure dapat membantu anda menangani masalah anda .
30 biji kapsul
KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA


♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.