Thursday, 11 May 2017

EYE CARE CHEWABLE TABLET MURAH

EYE CARE CHEWABLE TABLET
HARGA PASARAN RM200
HARGA PROMOSI : RM117
POS RM8 SM / RM12 SS

Maklumat pembayaran:

MAYBANK :
506221443897
Zauyah Abdul Ghani

CIMB :
7036498171
Zauyah Abdul Ghani

019-9422452 (sms/whatsapp)
cikzabeautyshop@gmail.com (Email)
FB PAGE : CIKZA Beauty SHOP 
INSTAGRAM : cikzabeautyshop





Rawatan untuk masalah rabun ini tinggi kosnya. Seperti yg kita tahu, pembedahan seperti LASEK / LASIK memakan belanja yg amat tinggi, bukan semua org mampu.

EYE CARE CANDY rawatan alternatif bagi masalah rabun

LULUS KKM MAL 16100043TC

✔BERBENTUK CANDY (GULA2) –Sangat mesra kanak2. Kalau anak2 Anda ada rabun mesti suka sesangat. Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya.
✔TAK BERBAHAYA- Kpd uollss2 yg penakut nk masukkan ubat mata kt mata tu. Haaa ni penyelesaiannyer. Uollsss hnya isap jer ubatnyer. Sedap pon sedap senangkan. Takperlu buat operate laser yg beribu2 tu haa.
✔BAHAN SEMULAJADI –banyak bahan boleh baik rabun dan cantikkan mata spt susu kambing, apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato,carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2 anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni.
✔TIADA BAHAN KIMIA- Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor. 1 family yg rabun boleh makan sama2 tauu..
✔BERPERISA OREN – Rasa oren sejati dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh..
✔JIMAT BANYAK -Tak payah beli dan guna lg spek yg harga lebih RM500 tuu dan boleh elak bayar beribu2 ringgit operate mata kalau dah rabun terok sgt sampai boleh buta. Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda. Siap boleh cantikkan mata lg uolls.
✔SENANG- Pasni tak payah pakai spek lagi. Nak berenang, memandu, membaca, hiking dan semua xtvt akan jadi mudah sebab tak payah guna spek lagi..




KEBAIKAN EYE CARE CANDY :-
✔ KURANGKAN rabun dekat
✔ MERAWAT rabun jauh
✔ HAPUSKAN rabun malam
✔ LENYAPKAN rabun silau
✔ KURANGKAN power yang tinggi
✔ ATASI lebam bawah mata
✔ KURANGKAN masalah mata letih
✔ JAUHI Masalah mata berair
✔ ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
✔ MENGHAPUS masalah mata sembab
✔ CEGAH masalah katarak mata
✔ MERAWAT masalah mata kering
✔ ELAKKAN masalah mata merah


KANDUNGAN EYE CARE CANDY :-
.❥❥❥Goats milk(susu kambing)
kaya dngn kandungan protein dan kalsium yg membantu tumbesaran setiap individu.sngt bermanfaat dlm menyingkirkan toksin dalam kolon serta mengeluarkan dan mengaktifkan hormon dalam tubuh badan.susu kambing juga kaya dngn kandungan vitamin a dan baik untuk mendapatkan penglihatan yg jelas dan normal..
.
❥❥❥Lutien
Lutien membantu menyekat penyakit seperti katarak dan glaukoma serta mempertajamkan penglihatan mata spt normal kerana lutien kaya dengan Karatenoid (b-karotena) yg membantu melindungi mata..
.
❥❥❥Sunflower seed extract (ekstrak biji bunga matahari)
Ekstrak biji bunga matahari mempunyai kandungan Vitamin E yg sngt tinggi.Selain membantu kurangkan lingkaran hitam pada bahagian mata juga boleh mencantikan kulit..
.
❥❥❥Tomato powder(buah tomato)
kandungan vitamin A dan C yg terdapat dlm tomato dpt membantu pemulihan penglihatan mata serta kurangkan dari terjadi rabun malam.ianya turut menghalang penyakit mata macular degeneration yg sebabkan kesukaran melihat.
.
❥❥❥Vitamin C
vitamin c merupakan anti oksidan penting yg menghalang macular degeneration yg sbbkan kekaburan mata
.
❥❥❥Ekstrak Bilberry
digunakan mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata karena mengandung zat aktif yang disebut antosianosida atau lebih dikenal dengan antioksidan.
.
❥❥❥Ekstrak vitamin A & B(carrot)
berfungsi untuk mencerahkan penglihatan mata disamping membantu menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan, menormalkan metabolisme.
.
❥❥❥Ekstrak Brokoli
mempunyai beberapa zat gizi seperti vitamin A, B, C, K, dan mineral seperti kalsium juga zat besi bertindak menjaga kesihatan mata.
.
❥❥❥Ekstrak Elderberry
berfungsi merawat mata yang kabur.
.
❥❥❥Ekstrak Apple
berfungsi memberikan kesihatan pada mata dan penglihatan.



CARA PENGAMBILAN / CARA PENGGUNAAN EYE CARE CANDY :-
Ada 2 Cara Makan Eyecare Candy
PERTAMA (boleh tahan 15 hari)
Untuk keberkesanan maksimum makan 2 biji pagi dan 2 biji malam
(sebelum atau selepas makan).

KEDUA
Untuk penjimatan(30hari)makan 1 biji pagi dan 1 biji malam
(sebelum atau selepas makan).
đź‘“JAUHI Masalah mata berair
đź‘“ELAKKAN masalah gatal mata ( resdung )
đź‘“MENGHAPUS masalah mata sembab
đź‘“CEGAH masalah katarak mata
đź‘“MERAWAT masalah mata kering
đź‘“ELAKKAN masalah mata merah


TESTIMONI EYE CARE CANDY :-

TESTIMONI EYE CARE CANDY :- hampir 90% disahkan buta dan alhamdulillah berjaya diselamatkan


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- power spek mata menurun, rabun berkurangan


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- mata rasa ringan, tiada lagi rasa sakit kepala


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- mata rasa ringan, tiada lagi rasa sakit kepala



TESTIMONI EYE CARE CANDY :- tiada lagi mata pedih berair



TESTIMONI EYE CARE CANDY :- silau siang dan malam berkurangan, penglihatan lebih jelas


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- tiada lagi perlu bantuan spek mata, silau berkurangan


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- silau teruk hilang


TESTIMONI EYE CARE CANDY :- Rabun semakin pulih

No comments:

♡ CARI DI SINI PUN BOLEH ♡

 
Copyright © 2017 Cikza Beauty Shop. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.